Publicat la: 04.06.2018. 17:54 / 483 views

ÎNCĂ O ECHIPĂ ÎN PRIMA LIGĂ! HC BUZĂU A PROMOVAT ÎN LIGA ZIMBRILOR

Doar cei mai optimisti suporteri ai handbalului se gandeau, la startul sezonului, ca orasul va fi reprezentat la cel mai inalt nivel, atat la fete cat si la baieti. Ei bine, minunea s-a intamplat. Dupa ce SCM a promovat, HC Buzau s-a impus, in weekend, la turneul de baraj disputat la Calarasi si va evolua, de la anul in Liga Zimbrilor.

handbalistiPlecați din postura de outsideri,  handbaliștii antrenați de Bogdan Constantin și Georgian Băducu au reușit să răstoarne calculele, impunîndu-se în fața unor grupări cu bugete mult mai generoase. Buzoienii și-au depășit condiția, obținînd două victorii din trei partide. 

Gruparea susținută financiar de Consiliul Județean este singura din țară care se poate lăuda cu faptul că lotul este format exclusiv din jucători locali.

HC Buzău a încheiat sezonul regulat,  cu 43 de puncte, la 11 distanță de prima clasată  Știința Bacău.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!