Publicat la: 31.05.2018. 18:22 / 1.636 views

ÎNCĂ O ECHIPĂ ÎN ELITĂ. LUCEAFĂRUL BUZĂU A PROMOVAT ÎN DIVIZIA NAŢIONALĂ

Succes pentru futsalul buzoian. Luceafarul Buzau a promovat in Liga Nationala dupa ce a dispus la baraj de Cityus Targu Mures, cu un scor cumulat de 24 la 5 ! Buzoienii si-au adjudecat prima mansa cu 13 la 2, pentru ca apoi sa-i ridiculizeze pe ardeleni la ei acasa, cu 11 la 3.

luceafarul 2Băieții lui Iulică Trăsnea recidivează și obțin din nou promovarea, după ce acum doi ani obținuseră dreptul de a activa în Liga Națională. Georgian Marcu, Bobe & Co au dispus lejer, la baraj, de City’us Tîrgu Mureș, la o diferență care nu mai are nevoie de niciun comentariu, 24 la 5.

Buzoienii și-au adjudecat ambele manșe disputate împotriva prim divizionarei, cu 13 la 2 și 11 la 3. Gruparea din Tîrgu Mureș este o fostă campioană a României, dar care se confruntă cu probleme financiare.

De notat că de-a lungul sezonului regulat, Luceafărul s-a impus într-o grupă foarte grea, elevii lui Georgian Marcu reușind surpriza de a pleca cu trei puncte de pe terenul campioanei Clujana Cluj.

După un sezon excelent, rămâne de văzut dacă buzoienii vor putea atrage finanțarea necesară supraviețuirii în Liga Națională. Altfel, fără sprijin material consistent, Luceafărul ar putea declara forfait, la fel cum a făcut-o acum doi ani.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!