Publicat la: 07.06.2017. 18:08 / 1.031 views

ÎNCĂ O BĂTĂLIE CÎŞTIGATĂ DE POLIŢIŞTII LOCALI. VERDICT POZITIV, ÎNTR-UNUL DINTRE PROCESELE CU PRIMĂRIA

Ultimul termen din procesul municipalitate vs Poliţia Locală a avut loc azi, la Tribunalul buzoian. Cei peste 260 de petenţi au aflat, în următoarele ore, că, deocamdată, nu vor fi disponibilizaţi. Verdictul magistratilor vine cum nu se poate mai bine, întrucât preavizele poliţiştilor expiră peste câteva zile.

avocat politistiProcesul finalizat azi a vizat suspendarea executării hotărârilor 93 şi 94 ale Consililui Local prin care peste 300 de poliţişti comunitari erau iniţial disponibilizaţi iar, mai apoi, excluşi din noua organigramă a primăriei. Imediat după şedinţele de consiliu local, sindicatul Fortus Lex a formulat şi o cerere de revocare a deciziilor luate de aleşii locali.

Reprezentanţii poliţiştilor comunitari s-au declarat optimişti, imediat după proces, sperând la un verdict favorabil. Din declaraţiile acestora la ieşirea din sala de judecată, municipalitatea n-ar fi prezentat o serie de documente solicitate de judecător. Două ore mai târziu, a venit şi pronunţarea în acest dosar. Au avut câştig de cauză cei 260 de poliţişti locali, angajaţi care-şi vor păstra, deocamdată, slujbele. Decizia judecătorului vine cum nu se poate mai bine pentru membrii sindicatului, întrucât pe 10 iunie expira preavizul deciziei de concediere din Primărie.

Reprezentanţii Poliţiei Locale au acţionat în judecată municipalitatea şi în alte  patru dosare. (Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Catalin spune:

    Primarul greseste incercand sa ii concedieze pe toti deodata, cred ca mai mult castig ar avea daca le-ar verifica activitatea si sa-i sanctioneze repetat si apoi sa-i dea afara unul cate unul pentru abaterile disciplinare si/sau neindeplinirea atributiilor de serviciu.

    In felul asta ar fi si ei „stimulati” sa nu mai frece menta si sa devina mai „vizibili”, ca la ora actualaeu nu ii vad decat daca merg la Primarie… sau prin autobuze, calatorind „gratuit”, pe banii mei adica…

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!