Publicat la: 02.05.2017. 18:33 / 1.758 views

ÎNCĂ O ASFALTARE ÎN PREMIERĂ. RIVERANII DE PE ALEEA PLOPILOR VOR SCĂPA DE PRAF ŞI DE NOROAIE

După ce strada Viilor a intrat în asfaltare pentru prima dată în existenţa ei, urmează la rând Aleea Plopilor. Lucrătorii de la Prestcom rezolvă, pas cu pas, toate problemele legate de reabilitarea străzii. Pregătirile au început încă de anul trecut, iar din luna iunie se va începe turnarea covorului asfaltic.

plopilor 1Strada Aleea Plopilor se află în plin proces de reabilitare şi de modernizare. Lucrătorii de la societatea  Prestcom se ocupă încă de anul trecut de reabilitarea acesteia şi, în curând, se va putea demara turnarea asfaltului.

Pentru orice stradă care trece printr-un proces complex de reabilitare este nevoie ca, mai întâi, să fie rezolvate anumite probleme care ţin de proiectare şi abia după aceea va urma asfaltarea.

Aleea Plopilor face parte dintr-un lot de 12 străzi, care au fost aprobate anul trecut de consilierii municipali pentru asfaltare şi care sunt deja bugetate.

Proiectul pentru aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii pentru reabilitarea străzilor neasfaltate din municipiul Buzău a fost votat în şedinţa de săptămâna trecută a CLM. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!