ÎNCĂ O ACŢIUNE DE SUFLET A DSV BUZĂU. INSPECTORII PLĂTESC ÎNCĂLZIREA CĂMINULUI VINTILĂ VODĂ

ÎNCĂ O ACŢIUNE DE SUFLET A DSV BUZĂU. INSPECTORII PLĂTESC ÎNCĂLZIREA CĂMINULUI VINTILĂ VODĂ

Acţiunile de suflet ale inspectorilor Direcţiei Sanitar Veterinare continuă. Ei au făcut chetă şi împreună cu conducerea instituţiei au decis să plătească o bună parte din factura de lemne a Căminului de Bătrâni de la Vintilă Vodă, aflat încă în mari dificultăţi financiare.

batrana 2Recunoscuţi pentru controalele aspre şi amenzile usturătoare, inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare dovedesc că nu pot rămâne insensibili la problemele cu care se confruntă semenii  lor. Ieri, le-au oferit zecilor copiilor sărmani din Bisoca, aflaţi în internatul şcolii şi la grădiniţă, pachete cu dulciuri şi 17 calculatoare. De asemenea, angajaţii DSV au decis ca, pentru luna decembrie, să doneze fiecare o sumă de bani şi împreună să reuşească să plătească o mare parte din factura uriaşă de încălzire de la Căminul de Bătrâni de la Vintilă Vodă, aflat în mare impas financiar.

Inspectorii DSV speră ca, măcar în acest fel, bătrânii cazaţi la azilul de la Vintilă Vodă să simtă că vin sărbătorile şi să se bucure de căldură.

Căminul pentru persoane vârstnice, unde se mai află în prezent 38 de asistați, nu mai are finanțare pentru a-și desfășura activitatea. Căminul se află în administrarea Consliului Local Vintilă Vodă, instituţie care nu îi mai poate asigura fondurile necesare. Din luna ianuarie, Căminul de bătrâni va trece în subordinea Consiliului Judeţean. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Eveniment

(VIDEO) Tragedie la scăldat

02.08.21 20:07 Ultima modificare 02.08.21 20:07

Tragedie la scăldat, în weekend. Un tânăr și-a pierdut viața în lacul format dintr-o zonă de excavații de pe raza satului Potoceni, în apropiere de…