Publicat la: 11.06.2019. 18:12 / 741 views

ÎNCĂ DOUĂ TRANSFERURI LA GLORIA. MARIUS IONIŢĂ ŞI VALENTIN ALEXANDRU AU SEMNAT IERI

Ziua şi transferul, pentru Gloria Buzău. În speranţa unei evoluţii bune în Liga a II-a, clubul din Crâng a mai reuşit transferul a doi jucători. La Buzău au ajuns Valentin Alexandru, de la Chindia, şi Marius Ioniţă, de la Energeticianul.

marius ionita valentin alexandruGloria este una dintre cele mai active echipe ale eşalonului secund, pe piaţa transferurilor. Conducerea roş-albaştrilor  a reuşit ieri să bată palma cu doi jucători, după ce, în weekend, alte două transferuri fuseseră perfectate. Ieri, au semnat pentru Buzău fundaşul Marius Ioniţă şi atacantul Valentin Alexandru.

Marius Ioniţă este născut la Buzău, dar a debutat în fotbalul mare la Dinamo Bucureşti, evoluând mai multe partide la echipa a doua a clubului din Ştefan cel Mare. Valentin Alexandru a jucat în sezonul trecut pentru Chindia Târgovişte, el fiind împrumutat la nou-promovata în Liga I de la Dunărea Călăraşi. Pentru dâmboviţeni a bifat unsprezece partide, înscriind trei goluri.

Patru fotbalişti  a reuşit să înregimenteze  Gloria, în ultimele zile. Surse din cadrul clubului dau ca sigure alte câteva transferuri, până la reunirea lotului, pe 17 iunie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!