Publicat la: 26.11.2020. 19:25 / 426 views

ÎNCĂ DOUĂ DECESE ȘI 85 DE CAZURI NOI DE COVID. TREND ASCENDENT, ÎN CONTINUARE, ÎN JUDEȚUL BUZĂU

Județul Buzău se află, în continuare, pe un trend ascendent în privința cazurilor de COVID. Astăzi au fost anunțate încă 85 de noi îmbolnăviri și două decese.

containere spital 1În ultima săptămână au fost raportate 20 de decese în rândul pacienților infectați cu coronavirus, bolnavi care aveau și comorbidități. Este perioada cu cele mai multe cazuri de deces de la începutul pandemiei. Și numărul noilor îmbolnăviri se menține ridicat. Zeci de persoane au fost diagnosticate cu COVID, în urma analizelor prelucrate în laboratorul D.S.P. și la clinicile private.

În momentul de față, peste 1100 de persoane diagnosticate cu coronavirus, asimptomatice sau cu forme ușoare, sunt în izolare la domiciliu.

Bilanțul îmbolnăvirilor COVID, de la începutul pandemiei, este de 6260 de cazuri înregistrate în județul Buzău. Dintre acestea, 4776 reprezintă persoane vindecate, iar numărul deceselor a ajuns la 160. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!