Publicat la: 02.07.2020. 18:02 / 538 views

ÎNCĂ DOUĂ DECESE ȘI 30 DE CONFIRMĂRI. BUZĂUL A DEPĂȘIT PRAGUL DE 600 DE ÎMBOLNĂVIRI

Buzăul a depășit pragul de 600 de îmbolnăviri cu coronavirus, iar alte două decese ale unor pacienți cu Covid-19 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Astăzi, autoritățile din sănătate au anunțat 30 de cazuri noi.

spital ramnic 2Numărul deceselor în rândul pacienților confirmați cu coronavirus a ajuns la 14, în județul Buzău, după ce au mai fost înregistrate două cazuri. Este vorba despre pacienți care aveau multiple comorbidități și se aflau în stare gravă la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat.

În ultimele 24 de ore, au mai fost depistate 30 de cazuri noi de Covid-19. Doi dintre pacienți sunt angajați ai Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat.  

Astfel, județul Buzău a depășit pragul de 600 de îmbolnăviri raportate de la începutul pandemiei. Dintre acestea, 315 reprezintă persoane declarate vindecate și externate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!