Publicat la: 26.08.2020. 18:25 / 283 views

ÎNCĂ DOUĂ DECESE DIN AZILURI. 24 DE CAZURI NOI, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Încă două decese în rândul asistaților din aziluri lovite de coronavirus. DSP anunță primul deces înregistrat la căminul din Haleș. De asemenea, a fost raportată o a doua persoană decedată de la azilul de bătrâni “Al. Marghiloman” din Buzău. La nivelul județului Buzău, 24 de cazuri noi de Covid au fost semnalate în ultimele 24 de ore.

azil 2Numărul vârstnicilor decedați, proveniți din aziluri buzoiene unde se înregistrează focare de coronavirus, a ajuns la opt. Astăzi, Direcția de Sănătate Publică a anunțat un prim deces la căminul privat din Haleș. Tot D.S.P. a raportat al doilea deces semnalat în rândul asistaților de la Căminul Al. „Marghiloman”. Celelalte cinci decese au fost înregistrate la azilul din Costești. 

În afară de cele două cazuri înregistrate în căminele de vârstnici, alte două decese au mai fost raportate, la Buzău, în ultimele 24 de ore, tot la persoane în vârstă, cu comorbidități.

24 de cazuri noi de coronavirus au fost confirmate ieri.

În continuare, unitățile medicale unde sunt tratați pacienți cu Covid se confurntă cu lipsa locurilor de internare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!