Publicat la: 24.06.2020. 18:37 / 571 views

ÎNCĂ DOI DECEDAȚI. AVEAU COMORBIDITĂȚI. ASTĂZI: ZECE NOI CAZURI DE COVID-19, LA BUZĂU

Numărul deceselor în rândul pacienților diagnosticați cu coronavirus din județul Buzău a ajuns la zece, ultimele două cazuri fiind tot persoane cu multiple comorbidități. Pentru ziua de azi, D.S.P. Buzău a anunțat confirmarea a încă 10 pacienți cu Covid-19.

spital buzau 1Autoritățile din sănătate au precizat astăzi că au fost înregistrate încă două decese în rândul pacienților internați cu coronavirus, la nivelul județului Buzău. Este vorba despre un bărbat și o femeie, vârstnici, care aveau multiple comorbidități.

În județul Buzău, numărul persoanelor decedate, confirmate cu coronavirus, a ajuns la zece, în toate situațiile fiind vorba despre pacienți cu comorbidități.

În ultimele 24 de ore, au mai fost raportate zece cazuri de Covid-19. Jumătate dintre pacienți au fost diagnosticați după ce au făcut testul în laboratoare private.

În ultimele două săptămâni, la Buzău au fost anunțate peste 200 de cazuri de coronavirus. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!