Publicat la: 03.07.2020. 17:49 / 415 views

ÎNCĂ DOI BUZOIENI DECEDAȚI ȘI 14 CAZURI NOI. 627 DE CAZURI, 320 DE PERSOANE VINDECATE

Numărul buzoienilor decedați confirmați cu coronavirus a crescut la 16, după ce au mai fost înregistrate două cazuri, în ultimele 24 de ore. Între timp, încă 14 persoane au fost diagnosticate cu Covid-19, la nivelul județului Buzău.

cazuri 21 covid-19Cele două persoane decedate, anunțate astăzi de autorități, aveau multiple comorbidități. Este vorba despre două femei, una dintre ele internată la un spital din Iași.

14 cazuri noi de coronavirus au intrat în atenția autorităților buzoiene din sănătate. Unii dintre pacienți au fost transferați la un spital din Capitală, având în vedere starea gravă în care se află.

Dintre cele 627 de cazuri înregistrate de la începutul pandemiei, 320 reprezintă persoane vindecate și externate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!