Publicat la: 23.03.2018. 19:27 / 1.033 views

ÎNCĂ 8 ŞCOLI ÎNCHISE. ÎN 47 DE UNITĂŢI DIN JUDEŢ NU S-A ÎNVĂŢAT

Din cauza condiţiilor meteo, pentru alte opt şcoli din judeţul Buzău s-a luat decizia suspendării cursurilor. În mai multe situaţii, elevii şi profesorii nu au reuşit să ajungă la şcoală. Astfel, numărul unităţilor de învăţământ unde nu s-au făcut ore astăzi a ajuns la 47.

viscol martie 1Încă de ieri, în Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă s-a decis suspendarea cursurilor la 39 de unităţi de învăţământ din zona de câmpie a judeţului. Astăzi, însă, directorii mai multor şcoli i-au anunţat pe şefii din educaţie că au fost nevoiţi să nu ţină orele.

Similar celorlalte situaţii în care şcolile au fost închise din cauza condiţiilor meteo, orele pierdute vor fi recuperate în săptămâna obişnuită de şcoală, fără ca elevii să fie chemaţi sâmbăta la ore. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!