Publicat la: 27.11.2020. 20:32 / 1.544 views

ÎNCĂ 5 DECESE ȘI 94 DE CAZURI NOI DE COVID. 25 DE DECESE, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, LA BUZĂU

Noi cazuri în bilanțul negru din ultima perioadă în privința deceselor din rândul pacienților infectați cu COVID, în județul Buzău. Astăzi, autoritățile din sănătate au anunțat încă cinci decese. Și în aceste cazuri a fost vorba despre bolnavi cu comorbidități. Tot azi au mai fost raportate aproape o sută de noi îmbolnăviri cu coronavirus.

ambulante 1Județul Buzău traversează perioada cu cele mai multe decese înregistrate în rândul pacienților ajunși în spitale cu diagnosticul de COVID, pe lângă comorbiditățile existente.

Nu mai puțin de 25 de decese au fost raportate în ultima săptămână, cinci fiind anunțate astăzi. Și numărul noilor îmbolnăviri se menține ridicat.

În tot acest context vine și o veste bună: aflat în continuare în scenariul roșu, municipiul Buzău a scăzut sub rata de infectare de 5 cazuri de COVID la mia de locuitori. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!