Publicat la: 10.02.2020. 19:24 / 1.074 views

ÎNCĂ 12 CHINEZI, IZOLAŢI LA DOMICILIU. SUNT MONITORIZAŢI DE D.S.P. BUZĂU

Încă 12 chinezi, reveniți zilele trecute la Buzău, au intrat în monitorizarea autorităților buzoiene din sănătate. Este vorba despre persoane angajate la fabrica de țigări din Pârscov și care, potrivit noilor proceduri, au rămas izolați la domiciliu.

scantei fabrica parscov

Medicul șef al Compartimentului Epidemiologic din cadrul Direcției de Sănătate Publică ține legătura cu toți cei 12 chinezi, pentru a monitoriza starea lor de sănătate, timp de două săptămâni cât durează perioada de incubație a coronavirusului.

Între timp, astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a stabilit locația în care să fie izolate persoane care au intrat în contact cu pacienți infectați cu coronavirus, în cazul în care acestea nu pot fi transportate la un spital din București. A fost aleasă Tabăra Școlară Arbănași. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!