Publicat la: 02.11.2017. 19:20 / 612 views

ÎN AŞTEPTAREA ZĂPEZILOR. PRIMĂRIA A STABILIT STRATEGIA DE DESZĂPEZIRE

Ca şi în anii trecuţi, societatea care se va ocupa cu deszăpezirea municipiului este aceeaşi care se ocupă şi de ecologizarea sa. RER Ecologic şi-a îmbunătăţit baza de utilaje care vor fi scoase pe străzile şi pe trotuarele din Buzău. Acolo unde s-a asfaltat recent, va fi folosit un alt material antiderapant decât cel clasic.

utilaje rer siteChiar dacă în municipiu nu a căzut încă niciun fulg de nea, sezonul rece începe să se facă simţit.

Primăria se pregăteşte să facă faţa unei ierni bogate în precipitaţii.

Spre deosebire de anii anteriori, va fi făcută o modificare în ceea ce priveşte compoziţia materialului antiderapant care va fi împrăştiat pe carosabil pentru a împiedica formarea gheţii.

Atunci când omătul se aşterne într-un strat mai gros, de obicei se acordă prioritate curăţării carosabilului iar pietonii sunt lăsaţi la urmă.

Se va încerca din acest an ca şi trotuarele să fie curăţate pentru ca buzoienii să poată ajunge la locurile de muncă sau la şcoală.

Conform contractului de delegare, societatea RER Ecologic se va ocupa, ca şi în anii trecuţi, de deszăpezirea întregului oraş şi de evacuarea nămeţilor formaţi prin curăţarea carosabilului.

În caz de necesitate, Primăria va putea scoate pe străzi şi echipele şi utilajele de la Urbis Serv, pentru a accelera ritmul în care străzile vor fi eliberate de zăpadă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!