Publicat la: 05.12.2019. 19:21 / 609 views

ÎN AŞTEPTAREA EXPERTIZEI. REZULTAT ESENŢIAL ÎN CAZUL MASACRULUI DE LA SĂPOCA

S-au scurs aproape patru luni de la masacrul de la Spitalul Săpoca iar anchetatorii nu au la dosar cel mai important detaliu: verdictul expertizei neuropsihiatrice efectuate în cazul autorului. În lipsa acestui document, ancheta nu poate avansa. Comisia de expertiză aşteaptă toate rapoartele de necropsie, dar şi alte rezultate ale unor analize la care a fost suspus individul. 

criminal siteCel mai probabil, rezultatul expertizei neuropsihiatrice nu va fi cunoscut în acest an, ne-au precizat surse din rândul anchetatorilor. Comisia specială, care va decide dacă inculpatul a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptelor, aşteaptă rapoartele de necropsie pentru a le corela cu toate datele adunate până în prezent în cadrul întâlnirilor pe care le-a avut cu bărbatul în vârstă de 38 de ani. Între timp, individul a mai fost dus la spital pentru efectuarea unor analize.

În aceste condiţii, ancheta nu poate avansa.

Bilanţul tragediei de la Spitalul Săpoca este de şapte morţi şi şase răniţi. Procurorii fac cercetări pentru infracţiunile de omor deosebit de grav, tentativă la omor şi distrugere. În plus, este extinsă urmărirea penală “in rem” pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi neglijenţă în serviciu.

În situaţia în care comisia de expertiză va decide că inculpatul a avut discernământ, bărbatul va fi arestat şi apoi judecat. În caz contrar, individul va rămâne internat la una dintre secţiile Spitalului Săpoca, unde se află în prezent, izolat, sub supraveghere permanentă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!