Publicat la: 18.01.2017. 19:05 / 3.147 views

ÎMPRUMUTURI DE OCAZIE. COADĂ LA C.A.R. PENSIONARI BUZĂU

Chiar dacă de luna viitoare vor primi mai mulţi bani la pensii, unii vârstnici nu fac faţă problemelor financiare pe care le au în această perioadă. De aceea, ei se împrumută pentru o perioadă scurtă de timp. La Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Buzău mulţi dintre solicitanţii de credite au venituri foarte mici, aproape de pensia minimă chiar.

car 2Numărul celor care stau la coadă în faţa ghişeelor de la CAR Pensionari creşte de la o zi la alta. Ei îşi achită ratele la împrumuturile pe care le-au făcut în calitate de membri ai clubului. Printre ei regăsim şi persoane care au fost nevoite să ia credit pentru a face faţă cheltuielilor din această iarnă.

Alţii vin pentru a beneficia de gratuităţile acordate pentru membrii CAR în cazul efectuării unor analize medicale sau pentru a îi ajuta pe copii sau nepoţi.

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Buzău are peste 25.000 de membri. 18.000 dintre ei au apelat la împrumuturi. Plafonul maxim de credit este de 20.000 de lei, iar dobânda este între 7 şi 7,5 la sută. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!