Publicat la: 05.01.2021. 19:32 / 348 views

IMPORTANȚA VACCINĂRII ANTI-COVID. MESAJUL MEDICULUI BUZOIAN DIANA MARIA SĂRARU

Cadrele medicale sunt primele pe lista de beneficiari ai vaccinului anti-COVID, iar mesajele lor pentru populație sunt de încurajare pentru a se imuniza. 

mesaj siteBuzoianca Diana-Maria Săraru este doctor imagist la Institutul Clinic Fundeni din București. Încă de la începutul pandemiei este implicată în monitorizarea evoluției stării de sănătate a pacienților cu COVID-19, în laboratorul de la Institutul Fundeni. Periodic, vine și la Buzău, unde colaborează cu o clinică privată din oraș.

Prin intermediul Campus TV, medicul Diana-Maria Săraru a dorit să le transmită buzoienilor un mesaj, în contextul începerii campaniei de vaccinare anti-COVID.

Desigur, sunt multe întrebări pe care le avem înainte de a lua o decizie în consecință cu privire la vaccinarea anti-COVID, iar medicii ne recomandă să avem încredere în noul vaccin, rezultat în urma unor studii munițioase. (Mihai Bunăziua)

Link video

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!