Publicat la: 29.11.2018. 19:28 / 4.975 views

IMPACT ÎNTRE DOUĂ MICROBUZE. TREI PERSOANE RĂNITE PE E 85

Trei bărbaţi au fost răniţi în urma unui accident produs astăzi pe şoseaua europeană, în afara localităţii Potârnicheşti. Un microbuz de marfă a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane. A fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare pentru a scoate două victime din dubiţă.

acc potarnichesti 2Trei ambulanţe au sosit la scurt timp la faţa locului pentru a prelua cei trei bărbaţi răniţi în accident. Din primele date a reieşit că, din neatenţie şi pentru că nu a respectat distanţa faţă de autovehiculul din faţă, şoferul unei dubiţe a intrat în coliziune cu un microbuz de persoane, al cărui conducător intenţiona să vireze la dreapta.

Din fericire, în microbuzul lovit nu se afla niciun pasager. Răniţi au fost cei trei ocupanţii ai dubiţei. Pentru cei doi pasageri a fost necesară intervenţia echipei de descarcerare de la ISU.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă. În urma accidentului din apropierea localităţii Potârnicheşti, pe ambele sensuri de mers ale şoselei europene s-au format coloane kilometrice de autovehicule. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!