Publicat la: 26.07.2019. 18:34 / 1.614 views

IMPACT FRONTAL LA VADU PAŞII. TREI MAŞINI IMPLICATE, UN BĂRBAT RĂNIT

Un bărbat a fost transportat la spital, după un impact frontal puternic între două maşini. Accidentul s-a produs în această dimineaţă, la intrare în localitatea Vadu Paşii, pe DJ 203 K, după o manevră periculoasă a unui tânăr din sat. În eveniment a mai fost implicat un autoturism.

accident vadu pasiiO ambulanţă SMURD şi două de la Serviciul Judeţean au sosit la faţa locului, după ce a fost anunţată producerea unui accident în care au fost implicate trei autoturisme, la intrare în localitatea Vadu Paşii. Potrivit Poliţiei, un şofer de 31 de ani, care circula spre Buzău, a intenţionat să vireze stânga, pe o stradă laterală, dar nu a acordat prioritate unei maşini conduse din sens opus de un bărbat de 69 de ani. Impactul a fost frontal, iar autoturismul condus regulamentar a ricoşat în altă maşină, oprită la indicatorul “Stop”, la intersecţia cu DJ 203 K.

Bărbatul de 69 de ani a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Şoferul de 31 de ani s-a ales cu dosar penal. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!