Publicat la: 08.01.2019. 19:23 / 512 views

IMPACT FRONTAL CU UN TIR. TÂNĂRUL ŞOFER A FOST DESCARCERAT

Încă un accident grav pe şoseaua europeană. Ieri după-amiază, în afara localităţii Poşta Câlnău, un tânăr din Vrancea a scăpat cu viaţă după ce s-a izbit puternic de un tir. Pentru scoaterea şoferului din autoturism a fost necesară intervenţia echipei de descarcerare.

acc calnau 2Impactul a fost atât de puternic, încât motorul maşinii a fost aruncat la zeci de metri, pe câmp. Autoturismul era condus de un vrâncean, în vârstă de 21 de ani. La un moment dat, a pătruns înexplicabil pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un tir care circula regulamentar.

După impact, tânărul din Vrancea a rămas captiv în autoturism, fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare. În urma primelor cercetări, a reieşit că şoferul maşinii ar fi aţipit la volan. Bărbatul este internat la Spitalul Judeţean, în stare stabilă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!