Publicat la: 15.11.2019. 18:54 / 2.744 views

IMPACT FATAL, PE ŞOSEAUA MORŢII. UN BĂRBAT, ÎN VÂRSTĂ DE 75 DE ANI, A DECEDAT

Accident grav pe DN 2 E 85, între localităţile Cioranca şi Limpeziş. Un bărbat a murit, după ce a intrat inexplicabil cu maşina pe contrasens. Impactul a fost deosebit de puternic. Traficul a fost blocat timp de mai bine de o oră.

accident mortalÎncă un accident deosebit de grav pe DN 2 E 85, produs tot pe fondul unei pătrunderi pe contrasens.

Evenimentul a avut loc între localităţile Limpeziş şi Cioranca, în momentul în care un băcăuan, în vârstă de 75 de ani, aflat la volanul unei dubiţe Citroen, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un SUV, condus de un buzoian în vârstă de 21 de ani.

Impactul a fost foarte puternic, maşinile ajungând în poziţii inverse faţă de cele de deplasare. În accident a mai fost implicat un autoturism, al cărui şofer a evitat impactul în ultimul moment.

Vârstnicul care a provocat accidentul a fost grav rănit. A fost scos din maşină de un echipaj de descarcerare şi preluat de o ambulanţă. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţen de Urgenţă, ajungând în stop cardiorespirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, pacientul a  fost declarat decedat.

După accident, traficul în zonă a fost blocat timp de mai bine de o oră.  Pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de câţiva kilometri. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!