IMPACT FATAL, PE ŞOSEAUA MORŢII. UN BĂRBAT, ÎN VÂRSTĂ DE 75 DE ANI, A DECEDAT

IMPACT FATAL, PE ŞOSEAUA MORŢII. UN BĂRBAT, ÎN VÂRSTĂ DE 75 DE ANI, A DECEDAT

Accident grav pe DN 2 E 85, între localităţile Cioranca şi Limpeziş. Un bărbat a murit, după ce a intrat inexplicabil cu maşina pe contrasens. Impactul a fost deosebit de puternic. Traficul a fost blocat timp de mai bine de o oră.

accident mortalÎncă un accident deosebit de grav pe DN 2 E 85, produs tot pe fondul unei pătrunderi pe contrasens.

Evenimentul a avut loc între localităţile Limpeziş şi Cioranca, în momentul în care un băcăuan, în vârstă de 75 de ani, aflat la volanul unei dubiţe Citroen, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un SUV, condus de un buzoian în vârstă de 21 de ani.

Impactul a fost foarte puternic, maşinile ajungând în poziţii inverse faţă de cele de deplasare. În accident a mai fost implicat un autoturism, al cărui şofer a evitat impactul în ultimul moment.

Vârstnicul care a provocat accidentul a fost grav rănit. A fost scos din maşină de un echipaj de descarcerare şi preluat de o ambulanţă. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţen de Urgenţă, ajungând în stop cardiorespirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, pacientul a  fost declarat decedat.

După accident, traficul în zonă a fost blocat timp de mai bine de o oră.  Pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de câţiva kilometri. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

UPU Buzău, fără COVID

09.06.21 15:15 Ultima modificare 09.06.21 19:01

Lipsa cazurilor de COVID timp de două zile consecutive a adus eliberare la cea mai aglomerată secție a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Pentru prima…