Publicat la: 03.03.2021. 19:40 / 608 views

”ÎMI IUBESC BUNICA”. ZIUA BUNICILOR, SĂRBĂTORITĂ LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ

Începutul lunii martie este dedicat în fiecare an sărbătoririi tuturor doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume. Pentru a marca cum se cuvine această perioadă, Biblioteca Județeană ”Vasile Voiculescu” desfășoară o serie de activități, în ton cu luna lui Florar, printre care și ”Ziua bunicilor”.

biblioteca Ziua-bunicilor-Biblioteca-Judeteana

Românii și francezii au unele sărbători în comun, pe care Biblioteca Județeană încearcă să le pună în evidență.

Între 1 și 7 martie, prietenii Bibliotecii au fost îndemnați să lase în cadrul evenimentului  „La fête des Grands Mères”, de pe pagina de faceboock oficială a instituției, un mesaj pentru bunicuțele lor.

Poate că bunicii se vor simți nedreptățiți dar va veni și rândul lor să primească o declarație publică de dragoste din partea nepoților.

Toți buzoienii care au norocul de a mai avea bunici au ocazia de a le transmite public sentimentele față de ele până pe 7 martie, când se sărbătorește Ziua Bunicilor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!