Publicat la: 29.06.2018. 18:23 / 1.342 views

“ÎMI CAD ÎN CURTE CĂRĂMIZILE PRIMĂRIEI”. PRIMĂRIA, SESIZATĂ DE PRESĂ: „VOM MONTA O PLASĂ”

O familie din Buzău trăieşte, în fiecare zi, cu teama de a nu fi rănită, în propria curte, de cărămizile care se desprind de pe o clădire veche aflată în proprietatea Primăriei. Este vorba despre un imobil de pe strada Marghiloman care ar fi trebuit demolat. Situaţia juridică a clădirii împiedică, însă, autorităţile să o dărâme. Pentru moment, oficialii din Palatul Comunal promit montarea unei plase de protecţie.

ruina 2De mai bine de doi ani, de pe clădirea de la numărul 24 de pe strada Marghiloman, cad cărămizi în curtea unui buzoian, care a încercat până acum, în zadar, să înduplece autorităţile să ia măsuri. Pericolul de accidente este real.   

Numai în ultima perioadă bărbatul a adunat din curte zeci de cărămizi care se desprind de pe clădirea aflată în proprietatea Primăriei.

Toate demersurile sale de până acum nu au avut un rezultat.ruina 3

Este şi motivul pentru care am mers la unul dintre şefii din Palatul Comunal. Aflăm că imobilul ar fi trebuit demolat de mai bine de doi ani. La mijloc, însă, este o problemă juridică.

Primăria nu poate dărâma clădirea, fără ca proprietarul de la parter să nu fie afectat.

Totuşi, pentru fi prevenite accidentele ce pot fi cauzate de cărămizile care cad în curtea familiei din vecinătate, oficialii din Palatul Comunal spun că vor monta o plasă de protecţie.

Pentru a putea demola imobilul ajuns în paragină, autorităţile se gândesc la o formulă juridică de despăgubire a proprietarului cu magazinul situat în partea din faţă a clădirii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!