Publicat la: 08.04.2021. 18:40 / 2.356 views

IMAGINI CUTREMURĂTOARE, LA ATI. ÎNTRE TIMP, ORAȘUL BUZĂU INTRĂ ÎN SCENARIUL ROȘU

Imagini cu un puternic impact emoțional au fost filmate de personalul medical de pe secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Toate paturile ocupate și sunetele scoase de aparatele care îi mențin în viață pe pacienții infectați cu COVID formează un tablou șocant al realității din aceste zile.

upu 3 terapie 2

Situația este critică, nu numai din cauza faptului că mulți dintre bolnavi sunt în stare foarte gravă la ATI, ci și pentru că nu mai sunt locuri pe secție, în condițiile în care nu am ajuns la vârful celui de-al treila val de îmbolnăviri de coronavirus.

Nu doar secția ATI de COVID este ocupată în totalitate, ci și celelalte secții ale Spitalului Județean, în care sunt primiți și tratați pacienți suspecți sau infectați cu coronavirus.

În astfel de condiții, nu este de mirare că, deseori, se pot observa multe ambulanțe în curtea Spitalului, în zona UPU.

Între timp, din cauza evoluției fulminante a noilor îmbolnăviri de COVID, orașul Buzău a atins rata de infectare de 3 cazuri la mia de lcouitori, astfel că municipiul intră în scenariul roșu, cu cinema, teatru, restaurante, baruri, cafenele și case de pariuri închise. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!