Publicat la: 04.03.2019. 19:31 / 920 views

IMAGINI CHEIE ÎN DOSARUL PARLAMENTARULUI MOCANU. SE OBSERVĂ MOMENTUL IMPACTULUI ŞI CULOAREA SEMAFORULUI

acc mocanu 2O scurtă înregistrare video poate aduce lumină în cazul accidentului rutier în care a fost implicat deputatul Adrian Mocanu. Cotidianul Opinia a publicat un filmuleţ înregistrat de camera de bord a unui autoturism şi care surprinde momentul lovirii tinerei, pe trecerea de pietoni de la intersecţia semaforizată cu buton de pe bulevardul Unirii.

În imagini se poate observa cum la semaforul pentru autoturisme apare „roşu”, maşinile opresc, iar la două secunde apare momentul accidentării tinerei, în vârstă de 27 de ani, de către autoturismul de teren condus de parlamentarul buzoian. Femeia se angajase în traversare de pe scuar. Imaginile reprezintă o probă importantă în dosarul trimis deja la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Reamintim că, în data de 21 februarie, deputatul Adrian Mocanu a rămas fără permis şi s-a ales cu dosar penal, după ce accidentat o tânără din Buzău. După eveniment, parlamentarul a ales să o transporte pe victimă la spital, fără să anunţe Poliţia, ceea ce i-a atras şi acuzaţia de părăsire a locului accidentului, pe lângă cea de vătămare corporală din culpă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!