Publicat la: 04.12.2019. 19:13 / 1.262 views

“I’M SAFE AT SCHOOL”, PROIECT AL LICEENILOR DE LA TEHNIC. SE CAUTĂ SOLUŢII DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA BULLYING-ULUI

Profesorii şi elevii Liceului Tehnic continuă să surprindă prin proiectele accesate şi promovate la nivelul şcolii şi comunităţii. De această dată este vorba despre un proiect de luptă împotriva Bullying-ului, promovat sub denumirea “Im safe at school”. Elevi şi profesori au mers în vizită în ţările partenere şi au căutat soluţii de luptă împotriva acestui fenomen. În câteva zile vor vizita Italia şi vor aduce de acolo idei pe care le vor implementa în unitatea lor de învăţământ.

tehnic profBullying-ul este deja un fenomen recunoscut atât în România, cât şi în alte ţări ale lumii. Elevii şi profesorii Liceului Tehnic s-au implicat într-un proiect cu fonduri europene prin care caută metode de stopare a comportamentelor ostile, de excludere şi de luare în derâdere a celor din jur. În cadrul acestui proiect au vizitat ţările partenere şi au făcut schimb de idei, iar în câteva zile vor merge în Italia.

În cadrul vizitei precedente, pe care au efectuat-o în Grecia, elevii de la Tehnic împreună cu partenerii au realizat un spot video al cărui actor principal a fost un elev român. De această dată, în Italia, pricipala temă va fi integrarea persoanelor cu dizabilităţi.

Prin implemetarea acestui proiect, profesorii şi liceenii de la Tehnic au identificat şi implementat la nivelul şcolii lor mai multe soluţii de luptă împotriva Bullying-ului, iar rezultatele nu au întârziat să apară. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!