Publicat la: 14.07.2020. 18:04 / 394 views

ILUMINARE EFICIENTĂ. PE PASARELA DRĂGĂICII SE VOR MONTA LĂMPI CU LED

Vechiul sistem de iluminat de pe pasarela de la Drăgaică va fi înlocuit. Conducătorii auto care frecventează zona după lăsarea întunericului s-au plâns că lămpile actuale sunt așezate prea jos și îi orbesc. Noul sistem va avea lămpi cu led, montate pe stâlpi și nu vor mai afecta vizibilitatea șoferilor.

pod dragaica 8 pod dragaica 1

Încă de luna trecută se lucrează la înlocuirea sistemului de iluminat de pe pasarela de la Drăgaică.

Lămpile care funcționează în prezent au fost instalate la joasă înălțime și afectează vizibilitatea conducătorilor auto, pentru că sunt plasate cam la înălțimea privirii acestora.

Din acest motiv, la sesizarea șoferilor, s-a hotărât înlocuirea actualului sistem de iluminare nocturnă.

Lămpile noului sistem de iluminat vor fi ridicate pe stâlpi estetici și nu îi vor mai orbi pe șoferii care traversează pasarela Drăgăicii pe timp de noapte.

Lucrarea ar trebui finalizată până la sfârșitul sezonului estival. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!