Publicat la: 19.09.2019. 18:13 / 470 views

ILIESTA: NU MERGEM SĂ NE APĂRĂM, CU RAPID. ANTRENORUL GLORIEI VREA TOATE PUNCTELE, ÎN DERBY

Nici suprafaţa de joc, nici istoria şi palmaresul Rapidului nu îl fac pe Ilie Stan să se mulţumească doar cu un puct, în meciul vedetă al etapei a 8-a. Antrenorul Gloriei speră doar că elevii săi să nu se sperie de atmosfera creată de alb – vişinii, pe arena din Regie.

gloria antrenament cu ilie stanMai motivaţi ca niciodată la pregătire, înainte de meciul cu Rapid. Aşa şi-a simţit Iliesta elevii, pe parcursul acestei săptămâni. Jucătorii Gloriei s-au antrenat la intensitate chiar mai mare decât în săptămâna premergătoare partidei cu Universitatea, semn că expunerea adusă de un derby cu Rapid îi motivează la maxim.

Antrenorul buzoian a declarat că disputarea meciului în Regie nu schimbă aproape deloc datele întâlnirii, întrucât atât de hulita suprafaţă de joc nu este chiar jalnică. Mai mult, ambele echipe fiind tehnice, terenul le va dezavantaja pe amândouă.

Gloria nu se va apăra, spune Iliesta, ci va încerca să-şi adjudece toate punctele puse în joc. Singura temere a tehnicianului este presiunea la care vor fi expuşi elevii săi, în contextul unei tribune pline cu fani alb-vişinii, în Regie.

Partida dintre Rapid şi Gloria se va disputa duminică, de la 12.30, pe Stadionul din Regie, fosta arenă Sportul. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!