Publicat la: 27.02.2020. 19:27 / 775 views

ILIE STAN, APEL CĂTRE MICROBIŞTI. ANTRENORUL MIZEAZĂ PE APORTUL SUPORTERILOR, DUMINICĂ

Ilie Stan face apel către toţi microbiştii buzoieni, pentru a fi prezenţi, duminică, în tribunele stadionului Crâng. Antrenorul speră ca şi rezultatele obţinute de handbaliste să creeze o emulaţie printre buzoieni, astfel încât aceştia să sprijine şi echipa de fotbal. Partida cu Universitatea Cluj este programată duminică, de la 17.

ilie stan 1Afişul meciului de duminică, atunci când Gloria va primi acasă o echipă de tradiţie, precum U. Cluj, este, în opinia lui Ilie Stan cât se poate de atractiv pentru microbişti.

Antrenorul Gloriei a ţinut să facă un apel către suporteri astfel încât tribunele stadionului să fie pline. Iliesta speră ca victoria fetelor, în meciul cu Gloria Bistriţa, să creeze o emulaţie deosebită printre iubitorii de sport din oraş, astfel încât prezenţa în arene să fie cât mai mare. Tehnicianul a mărturisit că atât el cât şi fotbaliştii au urmărit meciul de aseară.

Iliesta speră ca numele adversarului să constituie o motivaţie în plus, pentru elevii săi. Meciul, spune antrenorul, va fi unul extrem de dificil, în contextul în care “Şepcile Roşii” s-au întărit considerabil, în intersezon

Între timp, pe Gloria se fac ultimele probe, după ce o tabelă electronică nouă a fost montată. Scorul afişat azi la orele prânzului era cât se poate de optimist, 4 la 0, pentru buzoieni. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!