Publicat la: 30.09.2019. 18:00 / 754 views

ILIE DOBRE, RECORDMENUL DE LA MASA PRESEI. “GLORIA E PESTE MULTE DINTRE ECHIPELE LIGII SECUNDE”

Bucuria suporterilor din Crâng, la golul marcat din penalti, a fost completată de reacţia comentatorului  Ilie Dobre. Vocea inconfundabilă a crainicului sportiv a fost auzită şi la meciul de sâmbătă. După partidă, Ilie Dobre ne-a acordat un scurt interviu.

dobreLa meciul de sămbătă, de la masa presei, a fost remarcată prezenţa cunoscutului comentator, care a relalat pentru radioul public şi a prins în direct cele mai importante faze ale partidei. 

După meci, comentatorul sportiv a avut câteva impresii despre victoria obţinută de gazde.

Ilie Dobre ne-a povestit despre debutul său emoţionant, în cabina de comentator, în urmă cu 35 de ani, chiar la un meci disputat pe stadionul din Crâng.

După penaltiul marcat de Gloriei Buzău, Ilie Dobre a strigat continuu “gol”, timp de 20 de secunde. Comentatorul sportiv deţine recordul mondial, de 35 de secunde, fără respiraţie.

Nu este pentru prima dată, în acest campionat, când Ilie Dobre comentează un meci, pe stadionul din Crâng. Dobre crede că echipa buzoiană are un lot cu mult peste celelalte formaţii, cu şanse de a promova, în cazul în care regulamentul o va permite.

În vârstă de 66 de ani, Ilie Dobre este recunoscut şi pentru cărţile despre fotbal, scrise în urma experienţelor sale de pe stadioanele ţării şi din afara graniţelor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!