În vizită la Țintești. Ilie Bolojan a participat la hramul bisericii

În vizită la Țintești. Ilie Bolojan a participat la hramul bisericii

Președintele liberal al Consiliului Județean Bihor a fost în vizită la Țintești, comuna natală a primarului Buzăului. Împreună cu acesta și cu primarul Ținteștiului, Ilie Bolojan a asistat la oficierea slujbei pentru hramul bisericii, alături de credincioșii din comună. Ținteștenii cred că unirea cu municipiul Buzău va fi benefică, atât pentru ei, cât, mai ales, pentru copiii lor.

După ce a participat la conferința de presă din Palatul Comunal, următoarea vizită a domnului Ilie Bolojan a fost la Țintești, unde s-a sărbătorit hramul bisericii din localitate.

Primarul din Țintești, Aurel Stoica, viitorul viceprimar al Buzăului Mare, dacă Referendumul va reuși, și-a întâmpinat oaspeții chiar în fața bisericii din comună.

Primarul Buzăului și oaspetele său au asistat, împreună cu locuitorii comunei la oficierea slujbei de către un sobor de preoți și au rămas apoi să discute cu ținteștenii despre Referendum.

În general, părerea ținteștenilor despre unirea comunei lor cu municipiul Buzău este una foarte bună.

Cu mici excepții…

Oricum, oamenii nu au de ce să se teamă că nu vor mai avea voie să crească păsări și animale în ogradă sau să se folosească de căruțe pentru a-și aduce recolta acasă.

Cu toții își doresc o viață mai bună și o localitate în care să aibă la îndemână toate utilitățile civilizației.

Buzăul Mare le-ar aduce toate aceste facilități și le-ar putea deschide tinerilor noi orizonturi, dacă Referendumul ar reuși.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și