Publicat la: 28.02.2020. 19:40 / 1.496 views

ICHIM, CANDIDAT PENTRU ȘEFIA CONSILIULUI JUDEȚEAN. FOSTA ȘEFĂ DE LA CASA ALBĂ A FĂCUT ANUNȚUL OFICIAL

Fosta șefă de la Casa Albă, Carmen Ichim, și-a anunțat candidatra pentru funcția de președinte al Consililui Județean. Fostul prefect va candida din partea PRO România, partid în care s-a înscris recent. Astăzi, la sediul formațiunii a fost prezentat și fostul liberal Constantin Ionescu, cel care va candida pentru funcția de primar.

 Still0228_00005  Still0228_00004

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Carmen Ichim a făcut anunțul legat de candidatura sa la alegerile locale din vară. Fostul prefect țintește funcția de președinte al Consiliului Județean.

Alături de Ichim a fost și consilierul local Constantin Ionescu, proaspăt înregimentat la PRO România, după ce și-a dat demisia din PNL. Ionescu va  candida pentru fotoliul de primar al municipiului Buzău.

Potrivit conducerii PRO România, după ce Carmen Ichim s-a înscris la PRO România, numărul membrilor filialei a crescut cu 400. (Mihai Bunăziua)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!