Publicat la: 26.01.2014. 19:13 / 1.311 views

IATĂ MISIUNILE DE SALVARE A CETĂŢENILOR EFECTUATE DUMINICĂ DE AMBULANŢĂ, ISU ŞI JANDARMERIE

 AMBULANTALa ora 08:41  Cetăţean din  satul Mitropolia  rătăcit între localităţi. S-a acţionat cu un utilaj pentru găsirea acestuia, a fost localizat şi transportat la domiciliu.

– La ora 15:10 un echipaj aparţinând I.J.J. Buzău format din 1 ofiţer si 7 subofiţeri au executat o acţiune de distribuire de hrană rece şi ceai persoanelor rămase în autovehicule pe centura oraşului.

– Începând cu ora 15:00 o autoşenilată împreună cu 1 echipaj aparţinând SAJ Buzău se deplasează în localitatea Râmnicelu pentru a prelua o persoană gravidă.

– La ora 16:00 un echipaj SAJ Rm. Sărat se deplasează pentru a acorda ajutor medical unui copil cu febră din localitatea Buda.

– La ora 16:40 un camion şi un MEDEVAC apartinând MApN cu 14 militari şi doi paramedici din cadrul Detaşamentului de pompieri Rm. Sărat se deplasează în localitatea Vâlcelele pentru a prelua o persoană (femeie) in varstă de 21 ani ce prezintă  dureri abdominale acute

– La ora 16:45 două autospeciale aparţinând Detaşamentului de pompieri Buzău se deplasează în localitatea Cozieni pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă.

– La  ora  17: 35 s-a constituit un echipaj format din 15 pompieri, 3 poliţişti, 8 jandarmi, pentru căutarea unei persoane dispărute în localitatea Odaia Banului (Frasinu).

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!