Publicat la: 02.08.2018. 18:28 / 2.040 views

IATĂ LOCUL UNDE VOR FI NOILE CAMERE PENTRU ROVINIETĂ! VOR FI MUTATE DE LA PODUL MĂRĂCINENI LA POŞTA CÂLNĂU

Operaţiunea de mutare de la Podul Mărăcineni a camerelor video pentru verificarea rovinietei este în ultima fază. S-a identificat viitoarea locaţie şi chiar au fost amenajate stâlpul de susţinere şi camera de stocare a sistemului de supraveghere video.

rovinieta 1Camerele video de verificare a rovinietei vor fi amplasate la aproximativ 50 de metri de ieşirea din localitatea Poşta Câlnău, spre Râmnicu Sărat, unde deja a fost postat un stâlp. La câţiva metri este amplasată şi camera unde vor fi montate echipamentele video auxiliare. Urmează să fie semnat un contract cu Primăria Poşta Câlnău.

Noua locaţie ar fi trebuit să devină funcţională chiar la finele lunii iulie. Potrivit autorităţilor, CNAIR nu ar fi grăbit demersurile, astfel că luna aceasta camerele pentru verificarea rovinietei vor fi puse în funcţiune.

Autorităţile buzoiene încearcă de ani buni să convingă Compania Naţională de Drumuri să mute camerele video de la Podul Mărăcineni, având în vedere nemulţumirile şoferilor de pe Valea Slănicului şi a celor din zona Vadu Paşii – Robeasca – Săgeata, nevoiţi să achite taxa de drum doar pentru o porţiune mică de trafic pe DN 2 E 85. Lucrările de reabilitare de la pod au fost un prilej de care au şi profitat responsabilii de la Prefectură, pentru a se face mult aşteptata schimbare.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!