Publicat la: 30.12.2013. 21:50 / 7.141 views

IATĂ CUM VOR CIRCULA ÎN ZILELE URMĂTOARE AUTOBUZELE ŞI MAXI-TAXI-URILE ÎN ORAŞUL BUZĂU

AUTOBUZ VS MAXI TAXI Mâine, în ultima zi a anului, autobuzele Trans Bus Buzău vor avea program scurt,  până la ora 13.30.

Pe 1 şi 2 ianuarie, operatorul public de transport în comun nu va lucra, autobuzele urmând a reveni pe traseu, dar cu program de week-end, pe 3,4 şi 5 ianuarie.

Abia de luni, 6 ianurie, programul de funcţionare al autobuzelor va reveni la normal.

 Operatorii particulari vor deservi buzoienii şi mâine, în ultima zi a anului, până spre ora 20.00. Pe 1 ianuarie nici serviciul maxi- taxi nu va funcţiona, însă va fi disponibil din a doua zi a anului.

 Pentru buzoienii care vor dori să petreacă în Piaţa Dacia trecerea în noul an, întrucât vremea se anunţă destul de frumoasă edilii recomandă mersul pe jos. După ce muzica şi şampania îi va fi înfierbântat pe petrecăreţi o plimbare per pedes nu poate fi decât benefică.

De ce să nu recunoaştem, inclusiv şoferii de pe autobuze şi microbuze au dreptul să închine un pahar cu familiile şi prietenii la cumpăna dintre ani.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!