Publicat la: 02.04.2019. 18:24 / 1.025 views

IATĂ CE PENSIONARI VOR PRIMI MAI MULŢI BANI! APROAPE 500 DE BENEFICIARI ÎN JUDEŢUL BUZĂU

Anumite categorii de pensionari încadraţi în grupele I şi II de muncă beneficiază de pensii majorate, începând cu această lună. Este vorba despre persoane cu handicap şi de foşti angajaţi încadraţi în condiţii speciale de muncă. Pentru aceste categorii s-au recalculat pensiile iar majorările sunt chiar de câteva sute de lei. Aproape 500 de buzoieni se vor bucura de venituri mai mari.

pensii 2Unele anunţuri din presa centrală potrivit cărora toţi pensionarii încadraţi în grupele I şi II de muncă vor beneficia de majorarea veniturilor au determinat mai mulţi buzoieni să meargă la Casa de Pensii, pentru a cere explicaţii. Numai că veştile bune sunt doar pentru o parte dintre pensionari. O primă categorie ar fi cea a persoanelor cu handicap, care nu au beneficiat până acum de bani în plus, ca în cazul majorităţii celor cu grupele I şi II de muncă.

Recalcularea pensiilor s-a mai făcut în cazul unor foşti salariaţi încadraţi prin lege în condiţii speciale de muncă şi care nu au mai avut parte de majorarea pensiilor. În total, vorbim de aproape 500 de buzoieni ale căror venituri cresc începând cu această lună.

În funcţie de veniturile anteriore, majorările pot ajunge chiar şi la câteva sute de lei. Pensionarii vor primi sumele retroactiv, calculate din luna octombrie a anului trecut. 

Valoarea punctului de pensie va creşte, în luna septembrie, pentru toate categoriile de pensionari. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!