Publicat la: 13.03.2018. 19:48 / 458 views

IATĂ CÂT DE DEPARTE S-A AJUNS! PRIMĂRIA TOT PROMITE TOALETE ECOLOGICE

O nouă filmare pusă la dispoziţie de Campus TV îi determină pe şefii din Primăria Buzău să urgenteze procedurile de amplasare a unor toalete ecologice la capătul liniilor 7 şi 8 de maxi-taxi. Într-o înregistrare trimisă de un telespectator se poate observa cum un conducător de microbuz, refugiat într-o parcare din zonă, îşi face nevoile nestingherit. Iar acesta nu este un caz singular.

sofer flagrant pipiReclamaţiile din partea cetăţenilor din zona capătului liniilor 7 şi 8 de maxi-taxi nu sunt de ieri, de azi. Unul dintre locatari a suprins un şofer de microbuz, în momentul în care individul s-a ascuns după maxi-taxi, într-o parcare mare din apropiere, pentru a-şi face nevoile mari, ziua-n amiaza mare. Filmarea ne-a fost trimisă la redacţie, iar noi am mers, din nou, la Primărie.

Din păcate, acesta nu este un caz singular. De altfel, Campus TV a semnalat în repetate rânduri gesturile lipsite de bun simţ ale unor şoferi de microbuz, situaţii sesizate de cetăţenii din zonă. Şi de această dată,oficialii din Palatul Comunal spun că acolo vor fi montate toalete ecologice.

Rămâne de văzut cât de repede vor rezolva autorităţile această problemă, dar şi cât de eficientă va fi soluţia cu toalelete ecologice. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Catalin spune:

    Pai nu inteleg de ce nu-si face nevoile direct in maxi-taxi…
    … ca unele arata exact ca niste wc-uri rutiere, deci …
    … poate cand vor fi scoase de pe trasee, vor fi pastrate cateva si expuse undeva, sa rada urmasii actualilor buzoieni de cat de inapoiati le puteau fi inaintasii de acceptau sa calatoreasca cu asa ceva…

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>