Publicat la: 19.08.2020. 18:23 / 413 views

IATĂ CANDIDAȚII LA PRIMĂRIE ȘI CONSILIUL JUDEȚAN! BĂTĂLIA PENTRU CELE MAI IMPORTANTE FUNCȚII

S-a încheiat etapa înscrierii candidaților la alegerile locale din toamnă. Pentru cele mai importante funcții din administrația județeană nu au apărut surprize. La funcția de președinte al Consiliului Județean vor fi cinci candidați, în timp ce pentru fotoliul de primar al municipiului Buzău s-au înscris nouă aspiranți.

candidaturi 1Ieri, la miezul nopții, s-a încheiat termenul de depunere a dosarelor de candidaturi pentru scrutinul din 27 septembrie. Pentru cea mai importantă funcție din Palatul Comunal s-au înscris nouă competitori.

În schimb, în bătălia pentru funcția de președinte al Consiliului Județean sunt doar cinci candidați.

Campania electorală pentru alegerile locale începe oficial pe data de 28 august și se va încheia în dimineața zilei de 26 septembrie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!