Publicat la: 06.12.2019. 19:21 / 666 views

“IARNA NU NE VA PRINDE NEPREGĂTIŢI”. CONCLUZIILE CONTROALELOR EFECTUATE ÎN TEREN

Firmele de deszăpeziri sunt pregătite de intervenţie. Este concluzia la care a ajuns conducerea Prefecturii, după efectuarea unor controale pe toate tronsoanele de drum din judeţ. Rămâne de văzut, în realitate, cum vor trece de testul primei ninsori.

utilaj 2Astăzi, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, preşedintele structurii a prezentat raportul întocmit în urma controalelor efectuate în teren la firmele de deszăpeziri. Potrivit prefectului, nu au fost constatate nereguli.

În aceste condiţii, conducerea Prefecturii susţine că prima ninsoare nu ar trebui să reprezinte o problemă la Buzău.

Există, însă, o excepţie. Drumurile judeţene de zona Râmnicului nu sunt acoperite cu un contract, dar responsabilii Consiliului Judeţean au precizat că va fi semnat un contract în regim de urgenţă.

De asemenea, toate primăriile din zonele rurale au asigurate utilaje pentru intervenţia pe drumurile comunale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!