Publicat la: 03.12.2019. 19:27 / 1.350 views

HOŢII ATACĂ PIAŢA CENTRALĂ. ESCAPADELE NOCTURNE ALE HOŢILOR ÎI RUINEAZĂ PE COMERCIANŢI

A devenit deja o rutină pentru hoţii buzoieni, ca aproape în fiecare noapte să se aprovizioneze direct de pe tarabele Pieţei Centrale. Cum obiectivul nu mai este păzit de Poliţia Locală după 10 seara, marfa lăsată în piaţă constituie o invitaţie de nerefuzat, pentru răufăcători. Pieţarii au început să patruleze ei înşişi, din oră în oră, pentru a-şi proteja bunurile lăsate pe tarabe.

Still1203_00001  Still1203_00000

După ce poliţiştii locali au renunţat să mai execute turele de noapte, pe motiv că nu sunt plătiţi, furturile din Piaţa Centrală s-au înmulţit vertiginos. Disperaţi, unii dintre pieţari au început să se trezească în miez de noapte, pentru a patrula pe lângă tarabe, în speranţa că vor descuraja tentativele de furt.

În ultimele zile, mai mulţi comercianţi şi-au găsit prelatele care învelesc tarabele tăiate, constatând că le lipsesc cantităţi semnificative de marfă. Altora, le-au fost devastate, la propriu, tarabele.

Pe imginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum mai mulţi indivizi intră în piaţă, îşi aleg o tarabă şi cotrobăie nestingheriţi pe sub prelata care protejează produsele.

Pieţarii au reclamat furturile la poliţie, dar sunt sceptici cu privire la o rezolvare fericită a cazului. Unii se gândesc să-şi închidă definitiv afacerile, dacă furturile vor continua. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!