Publicat la: 24.03.2020. 20:08 / 322 views

HOTELUL LPS, CENTRU DE CARANTINĂ. A FOST DEJA ACTIVAT, SUB PAZA JANDARMILOR

Hotelul din incinta Liceului cu Program Sportiv din Buzău a devenit centru de carantină. Autoritățile au suplimentat, astfel, numărul de spații speciale unde pot fi duși buzoieni pentru carantină instituționalizată.

centru lps 1De ieri, hotelul LPS a fost transformat în centru de carantină. Astăzi dimineață erau deja două persoane cazate în noul spațiu dedicat cetățenilor care vin din zonele roșii de risc. De menționat că hotelul a fost amenajat de LPS pentru cazarea sportivilor și nu are legătură cu internatul elevilor. Locația se află acum sub paza jandarmilor.

La nivelul județului Buzău, astăzi se aflau în carantină 69 de persoane. Autoritățile au suplimentat locațiile de acest gen, existând acum o capacitate de găzduire de 300 de locuri.

În același timp, aproape 2.800 de buzoieni se află în izolare la domiciliu. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!