Publicat la: 04.02.2019. 19:15 / 452 views

HC BUZĂU REUŞEŞTE SURPRIZA! BUZOIENII AU ÎNVINS POLI TIMIŞOARA

handbal 2Pe hârtie, primul meci al returului de acasă părea unul cu şanse minime pentru handbaliştii buzoieni. Însă circumstanţele aparte şi-au pus amprenta pe meciul de Duminică, „Lupii” reuşind să smulgă o victorie pe care puţini o anticipau, 25 la 23. Publicul buzoian s-a constituit în cel de-al optulea jucător al HC Buzău, scandând numele favoriţilor pe toată durata partidei.

Chiar şi oaspeţii au recunoscut că HC Buzău a meritat victoria, în ciuda faptului că Poli pornea din start cu statutul de echipă favorită.

Unul dintre remarcaţii partidei a fost Ibrahim Diaw, proaspăta achiziţie a Lupilor. Veteranul de 39 de ani şi-a pus amprenta pe evoluţia echipei buzoiene, în ciuda faptului că a venit recent la HC.

Buzoienii marchează astfel a treia victorie de la promovarea în elită, prima în urma a nu mai puţin de 10 etape, după ce, spre mijlocul turului, legau două victorii consecutive, cu Suceava şi Cluj. Punctele sunt cu atât mai importante, cu cât cursa pentru evitarea retrogradării se anunţă a fi una de anduranţă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!