Publicat la: 18.10.2019. 18:14 / 693 views

HC BUZĂU, ÎNCĂ UN EŞEC ÎN LIGA ZIMBRILOR. “LUPII” AU PIERDUT ACASĂ, CU DOBROGEA SUD

HC Buzău a bifat încă o înfrângere în Liga Zimbrilor. Buzoienii au pierdut aseară, 20 la 25, cu una dintre cele mai puternice echipe din ţară, Dobrogea Sud Constanţa. Buzoienii ocupă un nedorit loc 12, cu o singură victorie, un egal şi şase înfrângeri.

hc buzau - dobrogea sud  hc buzau - dobrogea sud 2

Speranţele într-un rezultat pozitiv, după victoria cu CSM Bucureşti, s-au năruit destul de repede, aseară, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Buzoienii n-au făcut faţa iureşului constănţean, handbaliştii de la Dobrogea Sud impunându-şi clar jocul, pe tot parcursul partidei. Conturile erau aproape încheiate chiar de la pauză, moment în care oaspeţii conduceau detaşat cu cinci goluri (13 la 8).

Nici în a doua repriză buzoienii nu au reuşit să-şi revină, mai mult, oaspeţii s-au distanţat la un moment dat la şapte goluri (17 la 10). Rezultatul final nu a făcut decât să confirme superioritatea contănţenilor, o echipa mult mai experimentată, dar şi cu un plus substanţial de valoare. Chiar şi cei din staff-ul buzoian s-au recunoscut clar învinşi, la finele partidei.

În urma rezultatului de aseară, buzoienii se situează pe locul 12 în Liga Zimbrilor, cu doar patru puncte. Lupii au reuşit doar o victorie şi un egal, fiind învinşi de şase ori. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!