Publicat la: 23.01.2018. 19:24 / 928 views

HAOSUL SE REPETĂ, PE PODUL MĂRĂCINENI. DRUMARII LA LUCRU, ŞOFERII ÎN COLOANE KILOMETRICE

Din nou, a fost haos, astăzi, pe Podul de la Mărăcineni. Drumarii au reieşit pe teren pentru a reface asfaltul de pe calea de rulare înspre intrarea în oraşul Buzău. De aici şi până la blocaje în trafic nu a fost decât un pas. Muncitorii au efectuat intervenţia după ce Poliţia Rutieră a amendat societatea responsabilă de lucrările de la Podul Mărăcineni.

maracineni 1Firma responsabilă de refacerea carosabilului a făcut o lucrare de mântuială. Cel puţin aşa reiese din măsurile luate de Poliţia Rutieră. Drumarii au fost amendaţi pentru că nu au adus asfaltul la starea iniţială, după ce au intervenit pe calea de rulare către oraşul Buzău.

Amenda de 3.000 de lei primită de la Poliţie i-a făcut pe muncitorii societăţii sancţionate, în colaborare cu cei de la Drumuri Naţionale, să revină, azi, pe Podul Mărăcineni, pentru a reface carosabilul.

La câteva minute după ce muncitorii s-au apucat de lucrare, au apărut inerentele blocaje în trafic.

Şi acest nou episod de haos în trafic de la Podul Mărăcineni anticipează situaţia cu care se vor confrunta şoferii, din primăvară, atunci când vor începe lucrările de consolidare la calea de rulare către Buzău şi la pilonii din albia râului Buzău. Până acum au fost făcute câteva intervenţii premergătoare.

La începutul lunii martie sunt programate lucrările efective, atât la carosabil, cât şi la structura părţii de pod afectate. Traficul va fi închis pe sensul de intrare în municipiu şi se va circula pe cealaltă cale a Podului Mărăcineni, pe un singur fir, dus-întors. Între timp, autorităţile se mai gândesc la o altă cale alternativă, pentru a putea fi preluat traficul aglomerat cauzat de lucrări. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!