Publicat la: 19.12.2016. 18:11 / 1.017 views

HANUL „LA CĂSUŢE”, MISTUIT DE FLĂCĂRI. PROPRIETARUL NU AVEA ASIGURARE

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică dumineaţă, la un han din localitatea Poşta Câlnău. Pompierii au intervenit cu paisprezece speciale şi, în ciuda desfăţurării de forţe, au reuşit să stingă focul abia după şase ore. Proprietarul nu asigurase hanul iar paguba se ridică la câteva miliarde de lei vechi.

incendiu-1Incendiul a izbucnit sâmbătă noapte, în jurul orei 2.30, şi s-a extins cu repeziciune, pe aproape toată suprafaţa hanului.

Proprietatului nu i-a venit să creadă, în momentul în care a fost anunţat că întreaga sa afacere a luat foc.

Sosit la câteva minute după apariţia pompierilor, patronul localului a declarat că toate aparatele electrice erau scoase din priză şi că niciun angajat al hanului nu se afla în incintă, în momentul izbucnirii incendiului. Din nefericire, localul nu era asigurat.

Sosiţi la faţa locului cu 14 autospeciale, pompierii au lucrat mai bine de cinci ore la stingerea incendiului. În primă instanţă, focul ameninţa să se extindă şi la o clădire învecinată, construită din lemn. Intervenţia celor de la ISU a durat până duminică dimineaţă, în jurul orei 8.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a afla cauzele izbucnirii incendiului. Pompierii avansează ipoteza unei scântei căzute din centrala care asigura încălzirea stabilimentului. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!