Publicat la: 28.01.2019. 19:10 / 445 views

HANDBALISTELE BUZOIENE PIERD CLAR, ÎN FIEFUL LIDERULUI. SCM RM.VÎLCEA A TRECUT DE GLORIA BUZĂU CU 29 LA 22

SCM Rm.Vâlcea şi-a trecut ieri în cont cea de-a 13-a victorie consecutivă, din păcate, în compania Gloriei Buzău. Fără Dumitru Muşi pe bancă, tehnicianul nefacând deplasarea din cauza gripei, handbalistele din Buzău nu au reuşit să-şi ţină adversarele în şah decât în prima repriză. În ciuda înfrângerii, Gloria se menţine pe un onorabil loc 7, la distanţă apreciabilă de locurile retrograbile.

handbalEchipa care nu demult o chinuise până în ultima secundă pe CSM Bucureşti nu s-a mai regăsit, la Rm.Vîlcea. Buzoiencele nu au reuşit să facă faţă ritmului impus de gazde decât în prima repriză. La pauză, vâlcencele conduceau cu 13 la 10 şi se părea că Gloria ar putea reveni în cărţi. În cel de-al doilea mitan, experienţa unor jucătoare precum Samara da Silva sau Fraga Fernandez au înclinat balanţa partidei de partea gazdelor, buzoiencele contând doar pe aruncările surpriză ale Dzianei Ilina. La final, gazdele se impuneau clar, cu 29 la 22,  după o partidă în care Gloria a fost victimă sigură.

De remarcat lipsa lui Dumitru Muşi de pe banca tehnică buzoiană. Tehnicianul nu a putut face deplasarea la Rîmnicu Vîlcea, fiind afectat de gripă.

În ciuda înfrângerii de ieri, Buzăul ocupă locul 7 în Liga Florilor, cu 17 puncte, la 11 lungimi de prima formaţie care merge la barajul pentru promovare. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!