Publicat la: 13.12.2018. 19:16 / 554 views

HANDBAL ŞI JUCĂRII. SUTE DE JUCĂRII AU FOST ARUNCATE ÎN TEREN

Sute de jucării au fost aruncate din tribune în teren, înainte de meciul de handbal dintre HC Buzău şi Minaur. Pe lânga figurinele din pluş, buzoienii inimoşi au donat şi alte lucruri, graţie unei iniţiative a conducerii clubului de handbal masculin. Toate cadourile primite de la buzoieni vor merge la copiii defavorizaţi din judeţ.  

jucariiUltima reprezentanţie pe teren propriu a „Lupilor” buzoieni a fost una cât se poate de specială. Înaintea fluierului de start al partidei, cei peste 1000 de spectatori prezenţi la meci au aruncat, după modelul ultraşilor, cu obiecte în teren. Numai că, în loc de petarde şi fumigene, au fost folosite jucării din pluş.  Cadourile oferite de spectatori vor fi donate copiilor defavorizaţi din tot judeţul

Campania HC Buzău, intitulată „Fă o bucurie, donează o jucărie” a inceput în primele zile ale lunii decembrie. Buzoienii au avut posibilitatea de a dona orice lucru de prisos, dulciuri, rechizite sau alimente, într-un loc special amenajat în holul Sălii Sporturilor. În doar câteva zile, sute de obiecte s-au strâns pentru a fi donate ulterior. Punctul culminant al campaniei a fost atins aseară, la meciul cu Minaur.

Toate jucăriile vor fi donate după ce, în prealabil, vor fi triate de Direcţia Generală pentru Asistenţa Socială şi Protecţia Copilului şi direcţionate către diferite cazuri din judeţ. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!