“HAITA”, LOVITĂ DE COVID. 5 CAZURI POZITIVE, LA HC BUZĂU

“HAITA”, LOVITĂ DE COVID. 5 CAZURI POZITIVE, LA HC BUZĂU

Cele mai sumbre temeri ale conducatorilor de la HC Buzau s-au adeverit. Dupa turneul de la Sfantu Gheorghe, testele efectuate au fost pozitive pentru cinci dintre componentii lotului. Conducerea gruparii banuieste ca sportivii s-au imbolnavit dupa ce au impartit acelasi hotel cu CSM Focsani, club care a fost, de altfel, penalizat de FRH.

handbalisti 2Veste șoc în handbalul buzoian! Cinci dintre componenții lotului HC Buzău au fost confirmați ca fiind pozitivi la testul de coronavirus, în urma probelor prelucrate după încheierea turneului de la Sfantu Gheorghe. Azi dimineață, președintele Georgian Băducu a confirmat situația de la HC. Cei cinci jucători sunt deja în izolare și, cel mai probabil, nu vor lua parte la următoarele acțiuni ale clubului.

Conducătorii grupării suspectează că virusul ar fi fost contactat în interiorul hotelului în care au fost cazați handbaliștii. În aceeași incintă situată în Covasna au fost cazați și cei de la CSM Focșani, club care a avut cazuri pozitive în lot, dar a omis să informeze Federația Română de Handbal. De altfel, vrâncenii au și fost excluși ulterior din turneu și amendați cu 40.000 de lei, după ce unul dintre jucători, care prezenta simptome de Covid, a fost trimis acasă fără ca DSP Covasna sau FRH să fie informate.

Situația de la nivelul lotului buzoian este cu atât mai ingrată cu cât clubul trebuie să dispute săptămâna viitoare, cel mai probabil vineri, o partidă restanță, contând pentru Liga Zimbrilor, fără aportul celor cinci. Culmea, partida este tocmai contra celor de la CSM Focșani.

După turneul de la Sfântu Gheorghe, au apărut și alte cazuri ale unor jucători infectați. Dinamo București, echipă cu care Buzăul a disputat unul dintre meciuri, a anunțat deja că cinci persoane din cadrul echipei au fost depistate pozitiv, la testul de covid. Se pare că și un arbitru, care a oficiat meciuri la Sfântu Gheorghe, ar fi infectat. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și