Publicat la: 13.03.2019. 19:32 / 497 views

GURĂ DE OXIGEN PENTRU DOUĂ CLUBURI BUZOIENE. BANI DE LA CJ, PENTRU METALUL ŞI HC BUZĂU

Consilierii judeţeni au aprobat alocarea unor sume considerabile, pentru două cluburi buzoiene. Este vorba despre HC Buzău 2012 şi Metalul. Handbaliştii vor primi aproape 600 mii lei, în timp ce către clubul de fotbal vor fi direcţionati 160 mii lei. Având în vedere că cele două entităţi sportive evoluează în Liga Zimbrilor, respectiv divizia a III-a de fotbal, sumele alocate sunt considerate modeste.

handbal hc buzau - stiinta bacau metalul

HC Buzău evoluează în Liga Zimbrilor iar bugetul alocat de CJ va servi, în principal, pentru deplasări, arbitraj, salarii şi cazare. Echipa trebuie să se descurce cu 580.000 lei, în timp ce majoritatea echipelor din primul eşalon valoric al handbalului românesc contează pe bugete mult mai generoase.

Vali Stan, Patrick Benga & co vor trebui să se descurce cu o sumă mult mai modestă, 160.000 lei. Suma le ajunge celor de la Metalul doar pentru a acoperi cheltuielile legate de participarea în competiţie. De altfel, o mare parte din bugetul Metalului este acoperită de un finanţator privat.

Atât HC Buzău cât şi Metalul au printre cele mai mici bugete, comparativ cu echipele care activează în Liga Zimbrilor, respectiv Liga a III-a. În comparaţie, Gloria Buzău se bucură de o finanţare generoasă, din partea municipalităţii. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!